DIENSTEN

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Bij ons kunt u terecht voor het vervaardigen van staalconstructies en metaalbewerkingen. Tevens verrichtten wij las- en reparatiewerkzaamheden op het gebied van staal, RVS en aluminium. Ook verzorgen wij iedere gewenste afwerking zoals het poedercoaten of verzinken van uw product. Wij denken mee.

WIJ DENKEN MEE MET ONZE KLANT.
VAN SCHETS TOT REALISATIE.

Heeft u een idee? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij denken graag met u mee om het gewenste resultaat te behalen.

TRAPPEN

Wilt u voor een industriële look gaan? Volledig op maat? Ga dan voor een stalen trap in uw bedrijfspand of bij u thuis.

Onze trappen worden volledig op maat gemaakt. Wilt u een trap met leuningwerk? Dan verzorgen wij dat. De treden kunnen tevens in staal, RVS, hout of overige combinaties van materialen gerealiseerd worden. Ook de leuning en balustrades kunnen in diverse materialen gerealiseerd worden. Alles is mogelijk.

POORTEN & HEKWERKEN

Schepers Metaal vervaardigt en installeert poorten & (sier)hekwerken. Als eerste stap bekijken we – uiteraard samen met u – wat uw wensen zijn. Aan de hand van deze bespreking gaan we vervolgens aan de slag en zetten we uw wensen om in een mooi project. Poorten en (sier)hekwerken kunnen uitgevoerd worden in de meest voorkomende materialen, waaronder aluminium en roestvrij staal.

LICHT CONSTRUCTIEWERK

Het gamma aan structuren die we aanbieden is zeer uitgebreid. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Van een overkapping tot een schuur.

Onze structuren kunnen thermisch verzonken en gepoedercoat worden afgeleverd. Bent u benieuwd naar meer? Wij denken graag mee.

LASWERKZAAMHEDEN

Als het over las of metaalwerkzaamheden gaat, bent u bij Schepers Metaal & Laswerkzaamheden in Beilen aan het juiste adres. Voor zowel bedrijven als particulier, realiseren wij een verscheidenheid aan producten. Wij produceren alles op klantenwens en zorgen desgewenst voor de montage.

VRIJBLIJVEND INMETEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

We denken graag mee. Maak vrijblijvend een afspraak voor informatie of een vrijblijvende offerte. Als het nodig is, komen wij GRATIS bij u inmeten. Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen één week reageren.

Contact

Neem heel gemakkelijk contact op met Schepers Metaal & Laswerkzaamheden. Bel ons op, stuur ons een e-mail of maak een afspraak voor een kop koffie. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

Hanekampen 7A
9411 XN Beilen
Nederland